Menu Sluiten

ALGEMENE VOORWAARDEN

Algemene voorwaarden en informatie

Cursusgeld
De aanbetaling voor de cursussen Stijldansen bedraagt € 85,00 per persoon. Dit bedrag wordt met het lesgeld verrekend. Het restant van het cursusgeld dient u uiterlijk drie weken voor de aanvang van de eerste les van de cursus te voldoen. Bij te late betaling worden administratiekosten in rekening gebracht.
Bij het uitblijven van een betaling voor de lessen kunnen wij derden belasten met het nemen van incassomaatregelen. Alle met de incasso gemoeide kosten komen ten laste van de cursist.

Bij niet tijdige betaling kunnen we de toegang tot de lessen te ontzeggen totdat betaling heeft plaatsgevonden. In dit geval is het niet mogelijk om hierdoor gemiste lessen in te halen.

U verplicht zich voor de hele cursus. Betaalde cursusgelden kunnen niet worden gerestitueerd, tenzij een cursus door ons wordt geannuleerd.
Er is geen recht op bedenktijd, vanwege de wettelijke uitzondering voor diensten voor vrijetijdsbesteding waarvoor een datum of periode wordt afgesproken.

Incasso lesgelden
Bij een onterechte stornering van het lesgeld wordt € 5,00 aan administratiekosten in rekening gebracht.

Inhalen van lessen (Stijldansen)
Les gemist? Dan kan, binnen de cursustermijn, in overleg worden ingehaald bij een andere les van hetzelfde of lager niveau.

Inschrijven voor een cursus
U kunt zich telefonisch (06-51040919) of per e-mail inschrijven voor een cursus. Of gebruik het inschrijfformulier. U kunt ook langskomen op de dansschool om u in te schrijven. Uw inschrijving is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar.

Extra dansen
Deelnemers aan de Stijldanscursussen mogen twee keer in de week dansen voor dezelfde prijs. Meer

Kortingen
Bent u houder van een ooievaarspas? Dan zijn er kortingen van 50% mogelijk op het lesgeld. Voor kinderen tot 18 jaar, kan er zelfs tot 100% worden vergoed. Bij inschrijving voor een cursus moet tijdig worden aangegeven dat van een ooievaarspas gebruik wordt gemaakt. Anders kan er helaas geen aanspraak worden gemaakt op een korting.

Privélessen
Privélessen dienen altijd vooruit te worden betaald. Pinnen is bij ons niet altijd mogelijk. Een lesdatum en/of lestijd kan tot uiterlijk 48 uur voor aanvang van de afgesproken les worden gewijzigd. Bij annulering tot 48 uur voor aanvang van een les, worden administratiekosten in rekening gebracht (€ 15,00). Indien op kortere termijn wordt afgezegd, wordt de gehele les in rekening gebracht.

Zaalhuur
Onze voorwaarden voor zaalhuur kunt u hier inzien of downloaden.

Indeling niveaus
Indien er voor een bepaald niveau niet genoeg deelnemers zijn, zullen wij verschillende klassen samenvoegen.

Afdansen
Éénmaal per jaar kunt u afdansen voor uw danscertificaat. U wordt dan door een onafhankelijke jury beoordeeld. Aan het afdansen zijn kosten verbonden.

Cadeaubonnen
Wilt u iemand een dansles cadeau geven, vraag dan naar onze tegoedbonnen. Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor contant geld.

Dansavonden
Wij organiseren regelmatig dansavonden.

Dansbond
Wij zijn aangesloten bij de NVAD, de NDO en de NADB. Dit betekent dat u bij ons ook wedstrijden kunt dansen. Iedereen die bij ons een stijldanscursus volgt of privélessen neemt kan deelnemen aan wedstrijden.

Danspartners
Geen danspartner? Kijk dan in ons danspartneroverzicht of stuur ons een e-mail.
Wie weet dans je dan binnenkort op één van onze cursussen.

Fotograferen en filmen
Het is tijdens onze lessen en dansavonden niet toegestaan te fotograferen of te filmen zonder onze toestemming.