Menu Sluiten

DANSLESSEN

STIJLDANSEN PAREN (BALLROOM EN LATIN)

dansles 
Residance Dorany

Kom bij ons dansen! Na de eerste les ga je bij ons al dansend de deur uit. De lessen worden gegeven op een informele manier, maar je leert tegelijkertijd wel goed dansen! Er is veel persoonlijke aandacht tijdens de lessen.

Tijdens de lessen houden we een korte pauze, voor een drankje en een praatje aan onze gezellige bar.

Een keer een les verhinderd? Geen probleem, dan kan er (in overleg) op een andere avond worden ingehaald.

Beginners
Nog nooit een stap op de dansvloer gezet? Schrijf je dan in voor de cursus Beginners. Stap voor stap leer je de basis van de Quick-Step, Engelse Wals, Tango, Rumba, Jive, Chacha, Samba, Paso Doble en Argentijnse Tango.

Brons (halfgevorderd)
Een voortzetting van de cursus Beginners. Nieuwe variaties in Quick-Step, Engelse Wals, Tango, Rumba, Jive, Chacha, Samba, Paso Doble en Argentijnse Tango.

Zilver (gevorderd)
Na Brons verder naar de Zilver. Je leert nieuwe variaties in alle dansen op een hoger niveau.  En je krijgt er een aantal nieuwe dansen bij, zoals de Mambo, Slowfoxtrot en de Weense Wals

Goud / Sterklasse (vergevorderd)
Na afronding van Zilver verder naar Goud / Sterklasse. Je leert nieuwe variaties in alle dansen op een hoger niveau. Elk cursusjaar is er een nieuw programma.


DANSLESSEN JEUGD

dansles jeugd

Jeugd Basics en Jeugd gevorderd  (vanaf 12 jaar)
Tijdens deze cursus leren we je een leuk en gaaf dansprogramma. Je leert de Standaard dansen, zoals de Quick-Step, Engelse Wals, Tango, Weense Wals en Slow-Foxtrot. Maar ook de Latin dansen Chachacha, Jive, Rumba, Samba en Paso Doble. Daarnaast leren we je ook nog de Argentijnse Tango, Disco-Fox, Merengue, Mambo en Salsa.


PRIVELESSEN

privélessen Residance Dorany Den Haag

Wil je je danstechniek verbeteren? De openingsdans leren voor je bruiloft? Gemiste lessen inhalen? Geen tijd voor wekelijkse lessen? Snel vooruit komen? Neem dan privélessen. Tijdens een privéles kun je dansen leren in je eigen tempo en kun je je concentreren op de door jouw gekozen dansen.

Een privéles duurt 50 minuten. Je kan één les of meerdere lessen boeken.

We geven privélessen in verschillende stijlen, zoals Ballroom, Latin, Salsa, Merengue, Bachata, Tango, Bachatango, Discofox, Latin two step, Sequence, Old time en Jive/Swing. Ook voor je wedstrijdtraining kun je bij ons terecht.

Privélessen worden in overleg op afspraak geboekt. Tijdstip is afhankelijk van de beschikbaarheid van de danszaal en de beschikbaarheid van onze dansleraren.
Een privéles kost € 57,00 per paar (50 minuten).