Menu Sluiten

STIJLDANSEN

STIJLDANSEN PAREN (BALLROOM EN LATIN)

Beginners
Nog nooit een stap op de dansvloer gezet? Schrijf je dan in voor de cursus Beginners. Je leert de basis van de Quick-Step, Engelse Wals, Tango, Rumba, Jive, Chacha, Samba, Paso Doble en Argentijnse Tango.

Brons (halfgevorderd)
Een voortzetting van de cursus Beginners. Nieuwe variaties in Quick-Step, Engelse Wals, Tango, Rumba, Jive, Chacha, Samba, Paso Doble en Argentijnse Tango.

Zilver (gevorderd)
Na Brons verder naar de Zilver. Je leert nieuwe variaties in alle dansen op een hoger niveau.  En je krijgt er een aantal nieuwe dansen bij, zoals de Mambo, Slowfoxtrot en de Weense Wals

Goud / Sterklasse (vergevorderd)
Na afronding van Zilver verder naar Goud / Sterklasse. Je leert nieuwe variaties in alle dansen op een hoger niveau. Elk cursusjaar is er een nieuw programma.


dansles jeugd

Jeugd Basics en Jeugd Gevorderd  (vanaf 12 jaar)

Tijdens deze cursus leren we je een allround dansprogramma. Je leert de Standaard dansen, zoals de Quick-Step, Engelse Wals, Tango, Weense Wals en Slow-Foxtrot. Maar ook de Latin dansen zoals Chachacha, Jive, Rumba, Samba en Paso Doble. Daarnaast leren we je ook nog de Argentijnse Tango, DiscoFox, Merengue, Mambo en Salsa.

Ooievaarspas

Bij de lessen kan er gebruik worden gemaakt van de Ooievaarspas. Een vergoeding van 50-100% is mogelijk. Ook is er een bijdrage mogelijk voor de aankoop van dansschoenen voor jeugd tot 18 jaar.